Flexibel inzetbaar
Jong & dynamisch
Geschikt voor elke klus
Oplossingsgericht

Over ons

Bouwbedrijf Herbert is in Maart 2020 opgezet door Dennis Herbert. Als 15 jarige stagiaire begonnen bij een bouwbedrijf en hier vele mooie werkzaamheden mogen uitvoeren. Van het maken van de fundering tot het leggen van de dakpannen. 

Na 15 jaar ervaring in de bouwsector en het behalen van diverse diploma’s de overstap gemaakt naar een creatief metaalbewerkingsbedrijf. Ook hier vele mooie projecten mogen maken. Wat uitliep van staal, rvs laswerk tot het maken en plaatsen van stalen binnendeuren. 

De kennis en vaardigheden tezamen maakt mij veelzijdig en breed inzetbaar. U kunt bij ons terecht voor het verbouwen van uw woning, renovaties, onderhoudswerkzaamheden. Maar ook voor het overige timmer, tegel en metselwerk. Wij denken graag met u mee en helpen u uw project te realiseren. Met het oog op kwaliteit en het beste resultaat.

Tevreden klanten

Wat klanten over ons zeggen

fam Hanemaaijer

Super creatief en vakkundig!! Voor de ultieme tuinbeleving.

Lorena & Erwin

Dennis was vanaf  het eerste moment open en eerlijk over de tijdsduur, de kosten en eventueel bijkomende werkzaamheden. Hij is bij ons aan de slag gegaan en heeft de badkamer zeer netjes aangelegd. Ook buiten de badkamer heeft hij het netjes achtergelaten. Het is een man van zijn woord wat ervoor heeft gezorgd dat het project prettig is verlopen!

Richelle en Sander

Erg blij zijn wij met onze stalen deuren. Het maakt ons huis helemaal af! Dennis is een echte vakman, die overal een oplossing voor heeft. Heel professioneel en levert goede kwaliteit. Zeker een aanrader!